Resencie van Cursist uit Veendam

Posted by on / 0 Comments

Als onervaren baasje had ik enkele problemen met mijn Hollandse Herder teef m.b.t. het omgaan met vreemde mensen, honden en drukke wegen. Ze vond het snel spannend en was onzeker dus ik ging de prikkels uit de weg. Marlies kwam bij ons langs en gaf mij advies over hoe we met de prikkels om konden gaan in plaats van ze te vermijden. Na een korte tijd oefenen met de tips van Marlies was mijn hond al snel een stuk zelfverzekerder, ze maakt nu makkelijker contact met vreemde mensen en soortgenoten. Ook heeft ze nu veel aandacht voor de baas, heel nuttig als we in Borgerswold langs fietsers, joggers of aangelijnde honden moeten, hier kunnen we zonder problemen langs lopen. Mijn herder is goed op weg een stabiele gehoorzame hond te worden dankzij het advies van Marlies.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>