Recensie Gonny Darwinkel

Posted by on / 0 Comments

Met veel plezier heb ik met onze labrador Floor een tweetal cursussen bij Marlies gevolgd, basis 2 en basis 3. Marlies weet je op een positieve manier te stimuleren. Je kunt heel goed merken dat ze veel plezier heeft in het geven van de cursussen en dat ze heel gek is op honden. Voor Floor en mij werkte dit heel goed. Wij hebben in deze twee cursussen heel veel opgestoken waar we nu dagelijks veel profijt van hebben. Door het volgen van deze cursussen hebben wij veel plezier met onze hond en is voor Floor ook duidelijk wat van haar wordt verwacht.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>